Køkkener

Husets hjerte

Køkkenet er et af husets vigtigste rum – det kaldes ofte “husets hjerte”. Her samles familien flere gange om dagen omkring måltiderne. Det er både et opholdsrum og et praktisk rum, som skal kunne rumme alle de hyggelige stunder med familie og venner samt alle hverdagens praktiske gøremål.  

Køkkenet skal passe til dine vaner og behov. Derudover er der mange overvejelser i forhold til valg af materialer, alt efter hvor meget vedligeholdelse og rengøring du ønsker. 

Med vores årelange erfaring, kan vi altid hjælpe dig til valg af materialer. Derudover har du også mulighed for at vælge din helt egen styling, så det bliver dit helt personlige køkken med netop de detaljer du kan lide.  

Funktionelt og sikkert køkken

Vores mange års erfaring har givet os stor opmærksomhed på sikkerheden i køkkenet. Mange af de ulykker, som sker i hjemmet, sker faktisk i køkkenet. Her er nemlig varme pander og gryder, samt skarpe knive. Ofte er børnene også med i køkkenet, og selvom du har din fulde opmærksomhed, skal der kun et splitsekund til, før det kan gå galt. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med at forebygge, når du skal indrette dit køkken. Det kan blandt andet være, at der er nok plads i køkkenet, så man undgår sammenstød f.eks. med varme sager. Overvejelser om blødematerialer for at undgå skarpe kanter i børnehøjde samt valg af materiale til gulvet, hvis du taber noget som vil splintre eller vand så gulvet bliver glat. Derudover en højere placering af ovnen, så den er sværere at nå for børnene samt valg af induktion til din kogeplade og meget mere. Vi kan rådgive dig, efter hvilke behov din familie har. 

Derfor skal du vælge et snedkerkøkken?

Når du vælger et snedkerkøkken, kan du få skræddersyet løsning efter dine ønsker og behov. Det gælder både valg af materialer, indretning og mål, så det passer til dit hjem og din familie. Samtidig får du et køkken, som er håndbygget fra bunden og fremstillet af de bedste materialer. Det betyder, at du får et køkken i topkvalitet, som vil holde i mange år.  

Køkkenets grundlæggende design kan vælges ud fra forskellige kollektioner. Du kan vælge netop den stil, du synes er flot. F.eks. natur, moderne, minimalistisk, stilrent, retro, familiekøkken, herregårdskøkken, landkøkken og meget mere. Vi kommer og måler op, så køkkenets mål passer ind i det faktiske rum.  

Kontakt Niels Vilhelmsen Aps til at fremstille dit køkken. Herved undgår du langvarige processer, som ved større køkkenfirmaer. Hos os får du hurtig rådgivning, vi bestiller materialerne med det samme og kan derfor hurtigt starte op på opgaven. Derved får du dit drømmekøkken inden for en overskuelige tidsramme, så du får den hverdag, du drømmer om.  

De mange års erfaring med at sætte køkkener op, gør at vi ved hvor der kan opstå problemer. Vi kan derfor forebygge at disse problemer opstår og guide dig sikkert i mål til fornuftige penge. Kontakt os i dag, og få drømmekøkkenet, som får dit hus til at føles som et rigtigt hjem.  

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud