Vinduer

Skal du have udskiftet dine gamle døre og vinduer? Måske trænger huset til at blive piftet lidt op eller måske vil du at spare lidt på varmeregningen og ønsker derfor udskiftning til mere energivenlige løsninger. 

Hos Niels Vilhelmsen ApS tilbyder vi opmåling, levering samt montering af færdige kvalitets elementer fra Danmarks førende Fabrikker. 

Vinduer

Trævinduer

Trævinduer er det mest naturlige og klassiske valg til huset og giver en flot finish både indvendigt og udvendigt. Vinduerne er produceret af kvalitetstræ, som er behandlet mod råd og svamp, der er med til at gøre træet stærkere. Trævinduerne kræver vedligeholdelse i form af olie/maling, hvilket øger holdbarheden.

Træ-alu vinduer

Træ-alu vinduer er trævinduer, som er beklædt med en aluminiumsprofil udvendigt. Det betyder, at de er meget modstandsdygtige i forhold til vind og vejr og kræver derfor minimal vedligeholdelse. Samtidig fastholdes en flot og klassisk inderside bestående af træ.  

Selve aluminiumsprofilen og trærammen på vinduet er enkeltelementer. Det gør det muligt blot at skifte glasset i stedet for hele vinduet, hvis glasset skulle blive beskadiget. 

Så hvis du ønsker en naturligt design, men ikke orker at bruge penge og tid på vedligeholdelse, er træ-alu en god løsning til dit hjem. 

Mahognivinduer

Mahognivinduer giver et varmt og elegant udtryk til huset. Mahogni er en ædel træsort, som har et højt indhold af naturlig olie og salt. Det gør vinduerne mere modstandsdygtige overfor de skiftende vejrforhold, hvis vinduerne løbende vedligeholdes med olie. 

Vinduerne fås bl.a. som topstyrede, fastkarm, bondehus, sidehængte samt dannebrogsvinduer. De laves på specialmål og efter special design. Vinduerne fås med 3-lags glas, så du sikres en god isolering – herved kan du spare penge på opvarmning af huset i de kolde måneder. 

Så hvis du står og ønsker udskiftning af døre/vinduer fordi huset trænger til nyt liv, du ønsker mere lys eller blot vil spare penge på fremtidige varmeregninger, står vi klar til er hjælpe dig sikkert i mål med dine drømme. Vi opmåler, leverer og monterer, så du ikke skal løfte en finger. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.  

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud