Byg Garanti

Din garanti for professionelt arbejde

Sådan er du sikret med Byg Garanti

Vil du være sikker på, at få udbedret eventuelle fejl og mangler, er det ikke ligegyldigt hvilken virksomhed, du vælger. Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti.

Et økonomisk sikkerhedsnet

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet, under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017 . Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i 3 år, for synlige fejl og 10 år for skjulte fejl.

Byg Garanti dækker arbejder, der er udført for private kunder på deres private bolig: Én- eller to-familieboliger, forbrugerens egen ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus og privatbolig i forbindelse med blandet bolig- og erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug og lejeboliger, hvis arbejdet bestilles og betales af lejeren selv.

BEMÆRK, Byg Garanti dækker IKKE arbejder, der udgør en del af et nybyggeri med en samlet entreprisesum på over kr. 1 million incl. moms.

Byg Garanti gælder for kunden, der har indgået aftalen med håndværkeren. Byg Garanti dække udelukkende medlemmer af Dansk Byggeri. Det betyder, at en række faggrupper IKKE er omfattet, herunder f.eks. VVS- og el-installatører.

Du kan læse mere om garantivilkårene her.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag