Byg Garanti

Din garanti for professionelt arbejde

Sådan er du sikret med Byg Garanti:
Vil du være sikker på, at få udbedret eventuelle fejl og mangler, er det ikke ligegyldigt hvilken virksomhed, du vælger. Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti.

Et økonomisk sikkerhedsnet:
Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet, under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til kr. 100.000,00 incl. moms pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i 3 år, for synlige fejl og 10 år for skjulte fejl.

Byg Garanti dækker arbejder, der er udført for private kunder på deres private bolig: Én- eller to-familieboliger, forbrugerens egen ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus og privatbolig i forbindelse med blandet bolig- og erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug og lejeboliger, hvis arbejdet bestilles og betales af lejeren selv.

BEMÆRK, Byg Garanti dækker IKKE arbejder, der udgør en del af et nybyggeri med en samlet entreprisesum på over kr. 1 million incl. moms.

Byg Garanti gælder for kunden, der har indgået aftalen med håndværkeren. Byg Garanti dække udelukkende medlemmer af Dansk Byggeri. Det betyder, at en række faggrupper IKKE er omfattet, herunder f.eks. VVS- og el-installatører.

NIELS VILHELMSEN APS

Niels Vilhelmsen ApS er medlem af Københavns Snedker Laug, Byggeriets Arbejdsgiver og Byg Garanti.
Din garanti for et godt samarbejde!

KØBENHAVNS SNEDKER LAUG

BYGGERIETS ARBEJDSGIVER

BYG GARANTI