Om os

Om Niels Vilhelmsen

Niels Vilhelmsen ApS er et lokalt snedker- og tømrerfirma beliggende i Brøndby på Sjælland. Firmaet blev stiftet i 94 og har derfor mange års erfaring inden for branchen. Den årelange erfaring gør, at du altid kan stole på, at der udføres et ordentligt stykke arbejde og jeg kender efterhånden til de forskellige muligheder og begrænsninger indenfor faget, og kan derfor hjælpe med til at finde den mest optimale løsning til dig.

Jeg, Niels Vilhelmsen, er indehaver af firmaet og er desuden den eneste ansatte. Det betyder, at jeg har al kontakter med mine kunder, hvilket jeg sætter stor pris på, da den personlige kontakt er vigtig for mig for at forstå kunden, ønsker og behov, og for at kunne skabe det bedste resultat i sidste ende. Til tider hyrer jeg andre selvstændige, hvis arbejdsbyrden er stor, således at vi når resultatet inden for den aftalte tidsramme og stadig sikrer en høj kvalitet og arbejdskraft. At jeg er ene mand i firmaet, betyder også at jeg kan stå inde for alt, der bliver lavet. Jeg leverer arbejdet efter aftale og har altid fokus på god kvalitet og godt håndværk.

Jeg gør tingene lidt anderledes, fordi jeg har oplevet at det fungerer bedre i samarbejdet med mine kunder. Jeg starter typisk først min dag kl. 8:00 om morgen i modsætning til mange andre i denne branche. Det betyder, at du som kunde, kan nå at spise morgenmad, sende børnene i skole uden stress og jag, inden jeg kommer og kigger på opgaven. Vi undgår at forhaste os og kan bruge tid på en dialog om netop dine behov, så du opnår det ønskede resultat.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag