Gulve

Lad os lægge dit nye gulv

Skal du have lagt gulv i dit nye hus eller blot udskiftet det gamle, så kontakt Niels Vilhelmsen ApS. Vi har mange års erfaring og øje for godt håndværk og den bedste kvalitet.

Vi tilbyder rådgivning i materialer, da vi har erfaring med mange forskellige typer af træmaterialer til gulve. Vi kender de forskellige træmaterialers egenskaber og ved hvilke, der egner sig til de forskellige rum i huset. Vi ved hvilke der er stærke og solide, og hvilke der er nemme at vedligeholde.

Materialer

Trægulve er ofte det fortrukne valg. Det er både et materiale, som er praktisk, behageligt at gå på, giver et flot naturligt udtryk og bidrager til at skabe en hyggelig stemning i rummet. Gulvene kan både være fremstillet i f.eks. planker, brædder, laminat, lamel, parket, vinyl og klodser.
Vi tilbyder også at lave gulv i sildebensparket, som er et populært valg. Det giver et smukt og unikt udtryk til hjemmets rum.

Gulve kan laves i alle træsorter, f.eks. eg, ask, bøg, bambus, lærketræ, kirsebærtræ og fyrretræ. Vi tilbyder alle former for trægulve eller forberedelse til linoleumsgulve.

Isolering

Ved udskiftning af gamle gulve samt lægning af nye, tilbyder vi selvfølgelig også at isolere. Det vil spare dig mange penge i løbet af de kolde vintre og derfor er det typisk en god ide at efterisolere, selvom du blot skal have udskiftet det gamle gulv. Isolering er vigtig, fordi det beskytter huset mod fugt, og fordi det er med til at holde på varmen.

Derudover sørger vi også for det rigtige undergulv, for at sikre fugtspærring, trinlydsdæmpning samt fastgørelsen af gulvet.
Med andre ord; vi sørger for det hele, så du ikke skal løfte en finger.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag