Lofter og vægge

Lad os lave dine lofter og vægge

Lofter

Vi tilbyder at fremstille eller renovere alle typer lofter. Det kan f.eks. være træ-, gips- og metallofter.

Derudover har vi også stor erfaring inden for fremstilling af akustiklofter, som har lydabsorberende egenskaber. Dette er særdeles brugbart i de områder, hvor man bor eller arbejder tæt. Herved bliver det muligt at tage hensyn til naboer samt at sikre sit eget privatliv. Dertil kan vi også lave akustik vægge.

Vi hjælper både private- og erhvervsejendomme. Så hvad enten du ønsker bedre lydisolering og mere arbejdsro på firmaet eller ønsker mere fred og ro i hjemmet, er vi klar til at finde den bedste løsning til dig.

Det er typisk materialer som presset rockwool eller glasuld, som bliver brugt til denne lydisolering.

Man kan også vælge at benytte akustikplader fra Fibrotech, som har stærk lyddæmpende effekt og dermed giver en generelt bedre akustik. Disse paneler kan både benyttes på loft og vægge. De er fremstillet af MDF og ægte træfinér, som er med til at give et yndefuldt udtryk. På bagsiden er påsat sort polyester, fremstillet af genbrugsplast, som absorberer lyden.
FirbroTech er derfor en løsning baseret på bæredygtigt design, god kvalitet og god akustik.

Vægge

Skal du have revet en gammel væg ned eller bygget en ny op, står vi klar til at hjælpe dig. Du slipper for alt det hårde arbejde og vi tilbyder løsninger efter netop dine behov.
Vi laver både gipsvægge, trævægge, glasvægge m.m.

Særdeles er vi gode til at lave glasvægge, som bidraget til et flot og elegant udtryk. Deko er leverandør af glasset, som vi monterer. Glasvæggen er løsningen til dig, som ønsker et mere lyst og morderne hjem. Glasvæggen er en lang glasplade fra gulv til loft uden stolper.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag