Terrasse

Bliv klar til sommeren

Terrassen er den flotte overgang mellem hus og have, som skaber platform til havemøbler og grill. Det er stedet hvor sommerhygge og samvær med familie og venner finder sted.
Din Terrasse skal placeres i solen og udføres i træsort med lang levetid eller i det nye komposit materiale, som er vedligeholdelses frit.

Så hvis du går og drømmer du om en skøn terrasse at sidde på de varme sommeraftener, så kan vi hjælpe dig. Vi laver en terrasse efter dine ønsker og behov, store som små, og den kan laves i alle træsorter.

Vi starter med at lave en god underkonstruktion, så terrasseprofilerne ikke kommer i kontakt med jorden. Derefter starter opbygningen af terrassen.

Muligheder

Vi bygger træterrassen efter netop dine behov. Du skal blot vælge:

  • Hvilke træbrædder du ønsker
  • Hvor stor terrassen skal være
  • Hvilken form terrassen skal have
  • Om du ønsker overdække på terrassen
  • Om der skal laves en trappe eller evt. Gelænder
  • Om terrassen skal være hævet eller i niveau
  • Eller hvis du har andre ønsker til opbygningen af terrassen

Vi bygger terrassen efter dine behov. Terrassen kan både bygges ud fra huset, så man kan gå direkte ud på terrassen, eller vi kan bygge den et andet sted i haven.

Materialer

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvaliteter. Hvis du leder efter en mere klimavenlig måde, så har vi også stor erfaring inden for dette. Dertil kan bruges materialer som Superwood, trykimprægneret træ og lærketræ. Dertil tilbyder vi også FSC-træ. Når man benytter dette træ fra FSC-skove, sikrer man at der ikke fældes mere træ, end skoven når at reproducerer. Du kan derfor med god samvittighed, vælge lige den størrelse terrasse, som du ønsker.

Derudover kan vi hjælpe med at vælge materialer, som kræver minimal vedligeholdelse, så du kan bruge din tid på at nyde sommeren med familien.

Vi benytter altid de bedste materialer, så du får en terrasse i højeste kvalitet, som kan holde i mange år. Vi designer efter dine individuelle ønsker, så du får en terrasse der passer til dig og dit hjem.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag