Døre

Lad os skifte din dør

Skal du have udskiftet dine gamle døre og vinduer? Måske trænger huset til at blive piftet lidt op eller måske vil du at spare lidt på varmeregningen og ønsker derfor udskiftning til mere energivenlige løsninger.

Hos Niels Vilhelmsen ApS tilbyder vi opmåling, levering samt montering af færdige kvalitets elementer fra Danmarks førende Fabrikker.

Facadedør

Facadedør af træ

En facadedør i træ er en klassisk løsning i de danske hjem. Trædøren kan fås malet i alle farver eller fås umalet med et flot naturligt udtryk. En facadedør fremstillet i træ kræver løbende vedligeholdelse i form af maling minimum hvert 5. år for at sikre den bedste holdbarhed.

Facadedør af mahogni

Med en facadedør i mahognitræ får du en smuk og eksklusiv dør. Mahogni er en ædeltræsort, som har et naturligt indhold af olie og salt, hvilket også gør den mere modstandsdygtig over for de skiftende vejrforhold. Træet kræver dog løbende lidt vedligeholdelse i form af oliering ca. En gang om året, men kan også holde i mange år.

Facadedør af træ-alu

Hvis du ønsker minimal vedligeholdelse, er facadedøren i træ-alu en fordelagtig løsning for dig. Døren har en inderside bestående af træ, mens ydersiden er beklædt med en aluminiumsprofil, som beskytter døren mod vind og vejr. Herved får du både et smukt og klassisk udtryk indvendigt og har en vedligeholdelsesfri yderside, som kan holde i mange år.

Alle dørene kan både fås med og uden vindue.

Terrassedør

Alle dørene kan både fås med og uden vindue.

Typer

 • Enkelt terrassedør
  En enkelt terrassedør giver mulighed for at kunne gå fra huset direkte ud på terrassen. Samtidig kræver den minimal plads.
 • Enkelt terrassedør med sideparti
  En enkelt terrassedør med sideparti er en god løsning til dig som ønsker meget lys, men ikke har plads til en dobbeltdør.
 • Dobbelt terrassedør
  En dobbelt terrassedør er oplagt, hvis du har god plads. Det giver meget lys og giver mulighed for at åbne godt op ud til terrassen.
 • Hæve/ skydedøre
  En hæve/skydedør er pladsbesparende, da døren ikke fylder i rummet og den kan heller ikke smække i, når der kommer gennemtræk.

Glas

Til vinduet i din nye facade- eller terrassedør får du 3-lags glas. Fordelen ved 3-lags glas er, at de bidrager til en bedre isolering af huset, hvorved du i fremtiden kan spare penge på din energiregning. Læs mere om vinduer her.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag