Køkkener

Husets hjerte

Køkkenet er et af husets vigtigste rum – det kaldes ofte “husets hjerte”. Her samles familien flere gange om dagen omkring måltiderne. Det er både et opholdsrum og et praktisk rum, som skal kunne rumme alle de hyggelige stunder med familie og venner samt alle hverdagens praktiske gøremål.

Køkkenet skal passe til dine vaner og behov. Derudover er der mange overvejelser i forhold til valg af materialer, alt efter hvor meget vedligeholdelse og rengøring du ønsker.

Med vores årelange erfaring, kan vi altid hjælpe dig til valg af materialer. Derudover har du også mulighed for at vælge din helt egen styling, så det bliver dit helt personlige køkken med netop de detaljer du kan lide.

Funktionelt og sikkert køkken

Vores mange års erfaring har givet os stor opmærksomhed på sikkerheden i køkkenet. Mange af de ulykker, som sker i hjemmet, sker faktisk i køkkenet. Her er nemlig varme pander og gryder, samt skarpe knive. Ofte er børnene også med i køkkenet, og selvom du har din fulde opmærksomhed, skal der kun et splitsekund til, før det kan gå galt. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med at forebygge, når du skal indrette dit køkken. Det kan blandt andet være, at der er nok plads i køkkenet, så man undgår sammenstød f.eks. med varme sager. Overvejelser om blødematerialer for at undgå skarpe kanter i børnehøjde samt valg af materiale til gulvet, hvis du taber noget som vil splintre eller vand så gulvet bliver glat. Derudover en højere placering af ovnen, så den er sværere at nå for børnene samt valg af induktion til din kogeplade og meget mere. Vi kan rådgive dig, efter hvilke behov din familie har.

Derfor skal du vælge et snedkerkøkken

Når du vælger et snedkerkøkken, kan du få skræddersyet løsning efter dine ønsker og behov. Det gælder både valg af materialer, indretning og mål, så det passer til dit hjem og din familie. Samtidig får du et køkken, som er håndbygget fra bunden og fremstillet af de bedste materialer. Det betyder, at du får et køkken i topkvalitet, som vil holde i mange år.

Køkkenets grundlæggende design kan vælges ud fra forskellige kollektioner. Du kan vælge netop den stil, du synes er flot. F.eks. natur, moderne, minimalistisk, stilrent, retro, familiekøkken, herregårdskøkken, landkøkken og meget mere. Vi kommer og måler op, så køkkenets mål passer ind i det faktiske rum.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag